HOME
DOGFOOD
HET PENSION
TARIEVEN
TRAININGSCENTRUM
DOGMASSAGE
PALLIATIEVE ZORGEN
TER ADOPTIE
DOGWASH
RESERVEREN
DIERENTAXI
LINKS

 

Gezien we vaker de vraag krijgen bij Urok & Dreams om mee te helpen te zoeken naar een nieuwe thuis, een gouden mandje voor de woef van klanten of anderen, wensen we onze nieuwe dienst U&DAdoptie’ voor te stellen.

U&D Adoptie werkt op zeer kleine schaal en met een zeer beperkt aanbod aan honden. Het voordeel bij ons is dat we de woef goed kennen en dat we de plus en minpunten kennen en weten waar eventueel werkpuntjes of extra zorgen nodig zijn.
We kunnen op die manier ook zoeken naar een specifieke gouden mand voor de woef, een mooie harmonie tussen hond en nieuwe baas en thuis.
We maken dus een zeer duidelijk onderscheid tussen asielwerking en U&D Adoptie.

Jussi1 Ons doel is een juiste en definitieve plek te vinden voor elke U & D adoptiewoef. Urok & Dreams kan, zonder enige reden te moeten opgeven, weigeren een afstand aan te nemen of een adoptant te aanvaarden.
Wat we heel duidelijk willen stellen is dat we niet aan enige vorm van asielwerking doen. De woefs die we zullen aanbieden zijn ook de woefs die we kennen.
Door onze werking van maar 1 hond ter adoptie te hebben, krijgt juist die woef alle mogelijkheden en aandacht om zijn welverdiende mandje te vinden.

Het is vanzelfsprekend dat aan onze U&D Adoptie en afstand-service een prijskaartje hangt.
Het opvangen van de woef bij U&D of gastgezin, het promoten van de woef in het Nederlands en Frans, het zoeken naar de nieuwe en geschikte thuis, de contactmomenten met nieuwe baasjes hier en op verplaatsing, de dierenartskosten, … heeft zijn prijs.

Onze dienst is er enerzijds voor diegene die afstand wenst te doen van zijn hond.
In geval van afstand bieden we volgende mogelijkheden aan:

1) De woef verblijft nog bij de eigenaar en U&D Adoptie zoekt voor een geschikte adoptant. Deze mogelijkheid tegen betaling van € 150 afstandkosten.
2) Onmiddellijke en volledige afstand van de hond door de eigenaar en opvang bij Urok & Dreams of opvanggezin. Deze mogelijkheid tegen betaling van € 450 opvangkosten + € 150 afstandkosten.

Anderzijds kan de kandidaat-adoptant bij ons terecht voor de U&D Adoptie, een woef volledig in orde met vaccinatie.
In de U&D Adoptie maken we onderscheid in de kost volgens de leeftijd van de hond:

Jussi2 1) Hond tot en met 7 jaar € 150
2) Hond vanaf 8 jaar € 85
3) Hond ouder dan 10 jaar € 50


Voor meer info of afspraak

UROK & DREAMS
Ronald de Coninck
Waarloosveld 42 B
2550 Waarloos
0473 98 58 33
urokdreams@telenet.be

 
 
 
Home  Ter adoptie Reserveren Dogmassage

 Het pension Trainingscentrum Palliatieve zorgen Dierentaxi Dogfood Dogwash Tarieven Links