+32 (0)473 / 98.58.33urokdreams@telenet.beWaarloosveld 42 B - 2550 Waarloos ( Kontich )


Door jarenlange ervaring te hebben in de hondenwereld, dit zowel door hondenschool instructeur te zijn, gedragsdeskundige en dan voornamelijk als pension & kennelhouder van een zeldzame ras, heb ik moeten vaststellen dat er toch nog steeds nood was aan een degelijke voeding.
De markt bied dan wel zoveel verschillende soorten van voeding, korrels/vlokken van al de mogelijke merken doch was ik niet 100% tevreden over de prijs/kwaliteit die werd aangeboden ten eerste, en dan ook het belangrijkste in de opgroei van mijn honden en ook van anderen werd er vastgesteld dat door de samenstelling van het voer, door te hoog eiwit gehalte, de honden te snel opgroeiden wat gaf dat de spieren niet mee de evolutie van de beenderengroei kon volgen.
dit geeft dan weer dat de gewrichten al het gewicht op zich krijgen = veel meer problemen met heupdysplasie en andere gewrichtsproblemen.
Een ander vaak voorkomend probleem zijn vachtzorgen zoals droge vacht, schilfertjes, haaruitval, onregelmatige rui en kleurverandering doordat de bijgebrachte kleurstoffen en bewaarmiddelen de pigmentatie aantast. Ook allergie is een vaak voorkomend probleem geworden.
Door al deze redenen ben ik samen met een andere kennelhouder gaan uitkijken naar een betere voeding voor onze trouwe dogs, niet alleen voor grote of kleine rassen maar een voeding die geschikt is voor allemaal, en die vooral de prijs / kwaliteit behoud.
Geen grote publiciteitscampagnes of kleurrijke verpakkingen, maar een voeding waar onze trouwe viervoeters mooi gelijkmatig opgroeien, zonder vervelende vachtkwaaltjes, en die door haar samenstelling geen diarree veroorzaakt, maar integendeel minder afval met zich meebrengt doordat dit voer zeer goed verteerbaar is.
Ik heb dit voer uiteindelijk zelf kunnen laten samenstellen in directe samenwerking met de fabrikant, en heb het zelf jarenlang uitgetest op mijn eigen dogs, en dit met schitterende resultaten.
Nu word dit voer al gebruikt door de meeste van mijn hondenvrienden en allen zijn er zeer tevreden over, zozeer dat ik door menige ben aangespoord om deze voeding aan te bieden aan een ruimer publiek zodat iedereen zijn trouw maatje de voeding kan geven die hij verdiend zonder er daarvoor grote sommen geld te hoeven tegenaan te gooien want kwaliteit/prijs bestaat nog.

GEPERSTE KORREL LAM
Op grond van deze samenstelling kan de hond een stabiele darmflora opbouwen.
Voor een goede stofwisseling bevat dit voer waardevolle eiwitten en onmisbare essentiële Omega-3 en Omega-6 vetzuren.
Het persen van de brok gebeurt bij een relatief lage temperatuur ( ca. 75°C ), waardoor er geen verlies of verandering van de natuurlijke ingrediënten plaats vindt.
Deze brok is mede goed in te zetten bij normale tot actieve honden en honden met een darmprobleem, allergie of huid- en vachtproblemen.

KIP & RIJST
Dit is een licht verteerbaar voer voor honden en is dus ook geschikt voor dogs met een gevoelige spijsvertering.

SENIOR
Dit hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor de oudere hond en bevat minder eiwitten en vetten.

LAM & RIJST
Bij de bereiding van deze voeding is er gebruik gemaakt van echt lamsmeel, hierdoor is dit voer geschikt voor honden met huid- en vachtproblemen.

GEPERSTE KORREL ZALM
Is rijk aan volwaardige eiwitten uitsluitend uit zalm.
Omega-3 zorgt voor een gezonde, glanzende vacht.
Glucosamine, en omega-3 dragen bij aan het verminderen van gewrichtsproblemen, verhogen de mobiliteit en reduceren kraakbeenafbraak.
Met hoge verteerbaarheid.